Dr. Sam Dekeyser | voetvorm.be

Dr. Sam Dekeyser

Dr. Sam Dekeyser maakt sinds september 2016 deel uit van het team dermatologen van AZ Maria Middelares.

Hij studeerde in 2016 af aan de UGent na een veelzijdig opleidingstraject aan het UZ Gent, AZ Sint-Jan te Brugge en de groepspraktijk Dermatologie te Maldegem. Hij kon er zich bij gerenommeerde dermatologen verdiepen in de verschillende aspecten van de dermatologie, en ontwikkelde bijzondere interesses in de dermatologische chirurgie, dermato-oncologie en dermoscopie.

In 2016-2017 specialiseerde hij zich verder in Parijs in de dermato-chirurgie. Hij maakt eveneens deel uit van het GeIntegreerd Kankercentrum van het ziekenhuis.

De afgelopen jaren was hij meermaals spreker voor verschillende groepen artsen, apothekers en andere gezondheidswerkers over uiteenlopende dermatologische onderwerpen.

Trainingen

Een 6 daagse intensive course met 10 gerenommeerde lesgevers uit binnen- en buitenland, voor professionele podologen en podotherapeuten.

Ben je geïnteresseerd in een training op maat door dr. Dekeyser, voor je groepspraktijk, sportclub of beroepsvereniging? Stuur dan een mail naar voetvormtraining@gmail.com met je concrete wensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.