Over Voetvorm

Alle (para)medische disciplines dragen bij aan een doeltreffende behandeling. De wijsheid is niet te vinden binnen één discipline

Multidisciplinaire navorming met de patiënt als brandpunt

Wanneer je klachten vanuit een multidisciplinaire en interdisciplinaire invalshoek bekijkt, komen professionals samen. Ze leren elkaar kennen, horen en zien van elkaar hoe zij bepaalde problemen benaderen. Dat komt de patiënt alleen maar ten goede. Bovendien maakt bijleren van ons niet alleen betere therapeuten en artsen. Het triggert ons om zelf innovatief te zijn en het is de gelegenheid bij uitstek om te netwerken en contacten te leggen.

voetvorm about mood 2
voetvorm about mood 1
voetvorm about mood 3

Het locomotorisch stelsel in het algemeen, voet en enkel in het bijzonder

Bij Voetvorm zijn we gefascineerd door de impact van voeten en enkels op het locomotorisch stelsel en bij uitbreiding op de biomechanica. We zorgen ervoor dat je als therapeut of arts nóg meer het verschil maakt voor je patiënten dankzij een betere kennis van de voet-enkelregio. Van de diabetische en oncologische voet, tot blessurepreventie en de benadering van rug- en andere klachten: het voet- enkelwereldje heeft heel wat te bieden en zelf heel wat te leren.

voetvorm locomotorisch

Wie is Voetvorm?

voetvorm michael

Michaël De Geyter

Oprichter & programma

voetvorm thomas

Thomas De Wulf

Programma & coördinatie

voetvorm jeroen

Jeroen Caluwé

Marketing & communicatie