Over Voetvorm | voetvorm.be

Over Voetvorm

De trainingen en lezingen van Voetvorm vertrekken altijd vanuit een multidisciplinaire aanpak waarbij de patiënt centraal staat. Omdat we ervan overtuigd zijn dat alle (para)medische disciplines bijdragen aan een doeltreffende behandeling en dat "de wijsheid" niet binnen één discipline te vinden is.

Bijscholing voor podologen, artsen, kinesitherapeuten en andere paramedici

Wanneer je klachten vanuit een multidisciplinaire en interdisciplinaire invalshoek bekijkt, komen professionals samen. Ze leren elkaar kennen, horen en zien van elkaar hoe zij bepaalde problemen benaderen, en dat komt de patiënt alleen maar ten goede. Bovendien maakt bijleren van ons niet alleen betere therapeuten en artsen. Het triggert ons om zelf innovatief te zijn en het is de gelegenheid bij uitstek om te netwerken en contacten te leggen.

Het locomotorisch stelsel in het algemeen, voet en enkel in het bijzonder

Bij Voetvorm zijn we gefascineerd door de impact van voeten en enkels op het locomotorisch stelsel en bij uitbreiding op de biomechanica. We willen ervoor zorgen dat je als therapeut of arts nóg meer het verschil maakt voor je patiënten, dankzij een betere kennis van de voet-enkelregio. Van de diabetische en oncologische voet, tot blessurepreventie en de benadering van rug- en andere klachten: het voet- enkelwereldje heeft heel wat te bieden en zelf heel wat te leren.

Opleiding volgen bij Voetvorm

Als "Voetvormer" ben je ervan overtuigd dat de innovatie in onze (para)medische sector zo snel gaat dat je moet bijscholen om bij te blijven. Je wil jezelf onderscheiden als therapeut of arts door een meerwaarde te bieden aan je patiënten. Een meerwaarde die je haalt uit kwalitatieve navorming en die je vindt bij gelijkgestemde professionals. Een meerwaarde die we bij Voetvorm realiseren vanuit interdisciplinaire verbondenheid, met zin voor perfectionisme en altijd met enthousiasme als vertrekpunt.

WORD EEN VOETVORMER - Boek je training