fbpx Sportpodologie | voetvorm.be

Sportpodologie

VIERDE EDITIE van deze premium training. 13 interdisciplinaire topics in 7 intensieve dagen door 14 professionals en experten ter zake. Accreditatie voor kinesitherapeuten is goedgekeurd. Accreditatie voor Nederlandse podotherapeuten is aangevraagd voor 42 punten. UPDATE: door de coronamaatregelen worden de eerste 3 lesdagen digitaal aangeboden. Je kan ze onbeperkt in de tijd raadplegen. De data voor 2021 blijven voorlopig live ingepland. Afhankelijk van de verdere evolutie wordt er ook gedigitaliseerd en/of geschoven met de data richting najaar.
Training
Prof. dr. Filip Staes gaat, onder andere, dieper in op mogelijke redenen van sportletsels, epidemiologie en de voornaamste risicofactoren van letsels bij volleyballers, voetballers, basketters en lopers.
Training
INSCHRIJVING AFGESLOTEN - Het opkomend belang van technologie in de sport: waarover spreken we juist en welke opportuniteiten zijn er vandaag qua digitalisering in de sport(geneeskunde)?
Training
14 interdisciplinaire topics door 14 professionals. Verdeeld over 5 volledige 'live' lesdagen en 6 online modules. Accreditatie voor kinesitherapeuten in behandeling Accreditatie Nederlandse podotherapeuten GOEDGEKEURD voor 42 punten.
Training