fbpx Kris Desaever | voetvorm.be

Kris Desaever

Kris Desaever is podoloog bij "More than feet" en lector voor de opleiding Podologie bij Arteveldehogeschool

Na negen jaar gewerkt te hebben in het centrum voor bewegingsanalyse en steunzooltherapie te Drongen onder leiding van fysisch geneesheer dr. Rousseaux, richtte Kris Desaever in 2013 zijn praktijk More Than Feet op als nieuwe uitdaging. De praktijk draait intussen op volle toeren.

Kris combineert zijn zelfstandige praktijk met zijn job als docent aan de opleiding podologie aan de Arteveldehogeschool te Gent. Daardoor volgt hij ook regelmatig bijscholingen en (buitenlandse) congressen, waardoor hij de nieuwste ontwikkelingen op podologisch gebied op de voet volgt.

Trainingen

14 interdisciplinaire topics door 14 professionals. Verdeeld over 5 volledige 'live' lesdagen en 6 online modules. Accreditatie...
VIERDE EDITIE van deze premium training. 13 interdisciplinaire topics in 7 intensieve dagen door 14 professionals en experten ter zake....

Ben je geïnteresseerd in een training op maat door Kris Desaever voor je groepspraktijk, sportclub of beroepsvereniging? Stuur dan een mail naar voetvormtraining@gmail.com met je concrete wensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.