fbpx Ingrid Janssen (NL) | voetvorm.be

Ingrid Janssen (NL)

Ingrid Janssen (NL) is sportpodotherapeut en Manueel therapeut

Ingrid is in 1995 afgestudeerd als podotherapeut aan de Fontys Paramedische Hogeschool. Vanuit hieruit is zij zich gaan specialiseren in het begeleiden van sporters en behoorde ze tot de eerste groep afgestudeerde sportpodotherapeuten. Daarna volgde zij de opleiding tot manueel therapeut die zij in 2015 met succes afgerond heeft.

Als sportpodo- / manueeltherapeut begeleidt ze zowel breedte- als topsporters. Zo is zij onder andere verbonden geweest aan de Vacansoleil DCM wielerploeg en het eredivisie-team triatlon 'Vodafone/Citystarters Team TTW'. Zij schrijft regelmatig voor vakbladen zoals Podosophia en in het wielerblad Fiets. Daarnaast verzorgt zij gastcollege's bij onder andere de sportpodotherapie-opleiding van Fontys en Artevelde in Gent en deelt ze haar kennis via Profysic education.

Trainingen

VIERDE EDITIE van deze premium training. 13 interdisciplinaire topics in 7 intensieve dagen door 14 professionals en experten ter zake....

Ben je geïnteresseerd in een training op maat door Ingrid Janssen, voor je groepspraktijk, sportclub of beroepsvereniging? Stuur dan een mail naar voetvormtraining@gmail.com met je concrete wensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.