My mental start to run

Avondlezing door klinisch psycholoog Björn Prins, die ons op een boeiende en interactieve manier kennis laat maken met goed onderbouwde methodes om van een fixed naar een growth mindset te evolueren. Een absolute aanrader voor elke zorgverstrekker die een drukke praktijk combineert met een sociaal leven.

 35,01 incl. BTW

Op het programma

 • Topic lezing

  We leven in behoorlijk uitdagende tijden. Er zijn de maatschappelijke uitdagingen, er is de druk van ons professioneel leven en wellicht is er daarnaast ook nog sprake van huis-, tuin- en keukenstress.

  Het risico bestaat dat we doorheen de stress geleefd worden in de plaats van zelf te leven. We worden bepaald door de agenda’s van anderen en komen terecht in een tunnelvisie. Sommigen onder ons sterven bijgevolg op hun dertigste en worden begraven op hun zeventigste.

  Ontdek tijdens deze sessie

  • hoe je het roer van je leven weer zelf in handen kunt nemen, zodat je je weer gelukkig, vrij en voldaan voelt
  • en op welke manier je van een fixed naar een growth mindset kunt evolueren.

   

  Björn Prins neemt ons mee mee door een aantal praktische oefeningen die je meteen kunt toepassen.

  Enerzijds zijn er oefeningen die de mentale stabiliteit trainen zodat lichaam en geest tot rust komen. We denken dan bijvoorbeeld aan paced breathing, heart rate variability, ademfocus …

  Anderzijds zijn er oefeningen die ons helpen met ons leven te analyseren en te kijken waar er ruimte te creëren is. We denken hierbij aan persoonlijkheidstesting met de NEO PI, journaling, mindfulness based awareness, …

Praktische informatie

Datum18/04/2024
Startuur19:30
Einduur21:30
Locatie

NEW ZEBRA
Gustaaf Callierlaan 232
9000 Gent
België

DoelgroepenArtsen, Kinesitherapeuten, Podologen, Studenten

Lesgever(s)

trainingen op maat

Op zoek naar een training op maat voor je groeps­praktijk of organisatie?

My mental start to run