Kinesitherapeuten

Deze communicatie-training is hands-on en interactief. We werken met de deelnemers in kleine groepen en gaan aan de slag met hun on- en offline praktijksituaties.
Training
Derde en allerlaatste editie van deze premium training. 13 interdisciplinaire topics in 7 intensieve dagen door 14 professionals en experten ter zake. Accreditatie voor Nederlandse podotherapeuten is goedgekeurd (ADAP) voor 42 punten. DEZE TRAINING IS VOLZET
Training
Biomechanica van afstandslopen in verschillende contexten: externe krachten en belasting van het bewegingsstelsel.
Training
Van alle lichaamsdelen waarvoor ouders met hun kinderen een (kinder)arts consulteren is de voet één van de vaakst voorkomende. DEZE AVONDLEZING IS VOLZET
Training
Het opkomend belang van technologie in de sport: waarover spreken we juist en welke opportuniteiten zijn er vandaag qua digitalisering in de sport(geneeskunde)?
Training
Onderzoek en behandelingsaanpak bij sportgerelateerde lies- en heupklachten
Training
Prof. dr. Filip Staes gaat, onder andere, dieper in op mogelijke redenen van sportletsels, epidemiologie en de voornaamste risicofactoren van letsels bij volleyballers, voetballers, basketters en lopers.
Training
Wat leeft er en wat zijn de nieuwigheden in de wereld van de diabetes voet?
Training
De verschillende stadia binnen de motorische ontwikkeling hebben hun belang in de voorbereiding om tot zelfstandig stappen te kunnen komen.
Training