Artsen | voetvorm.be

Artsen

Vier hoogkwalitatieve online modules rond 'sports related topics', in combinatie met één live lesdag. Goed voor meer dan zeven uur online materiaal dat je bekijkt en herbekijkt waar en wanneer jij wil. Op 3 februari 2023 gaan 4 lesgevers dieper in op een aantal topics en je vragen tijdens de live workshop. ACCREDITATIE voor kinesitherapeuten en artsen wordt aangevraagd
Training
Biomechanica van afstandslopen in verschillende contexten: externe krachten en belasting van het bewegingsstelsel.
Training
Van alle lichaamsdelen waarvoor ouders met hun kinderen een (kinder)arts consulteren is de voet één van de vaakst voorkomende. DEZE AVONDLEZING IS VOLZET
Training
Prof. dr. Filip Staes gaat, onder andere, dieper in op mogelijke redenen van sportletsels, epidemiologie en de voornaamste risicofactoren van letsels bij volleyballers, voetballers, basketters en lopers.
Training
Wat leeft er en wat zijn de nieuwigheden in de wereld van de diabetes voet?
Training
INSCHRIJVING AFGESLOTEN - Het opkomend belang van technologie in de sport: waarover spreken we juist en welke opportuniteiten zijn er vandaag qua digitalisering in de sport(geneeskunde)?
Training
De verschillende stadia binnen de motorische ontwikkeling hebben hun belang in de voorbereiding om tot zelfstandig stappen te kunnen komen.
Training