fbpx Artsen | voetvorm.be

Artsen

VIERDE EDITIE van deze premium training. 13 interdisciplinaire topics in 7 intensieve dagen door 14 professionals en experten ter zake. Accreditatie voor kinesitherapeuten is goedgekeurd. Accreditatie voor Nederlandse podotherapeuten is aangevraagd voor 42 punten. UPDATE: door de coronamaatregelen worden de eerste 3 lesdagen digitaal aangeboden. Je kan ze onbeperkt in de tijd raadplegen. De data voor 2021 blijven voorlopig live ingepland. Afhankelijk van de verdere evolutie wordt er ook gedigitaliseerd en/of geschoven met de data richting najaar.
Training
Biomechanica van afstandslopen in verschillende contexten: externe krachten en belasting van het bewegingsstelsel.
Training
Van alle lichaamsdelen waarvoor ouders met hun kinderen een (kinder)arts consulteren is de voet één van de vaakst voorkomende. DEZE AVONDLEZING IS VOLZET
Training
Prof. dr. Filip Staes gaat, onder andere, dieper in op mogelijke redenen van sportletsels, epidemiologie en de voornaamste risicofactoren van letsels bij volleyballers, voetballers, basketters en lopers.
Training
Wat leeft er en wat zijn de nieuwigheden in de wereld van de diabetes voet?
Training
INSCHRIJVING AFGESLOTEN - Het opkomend belang van technologie in de sport: waarover spreken we juist en welke opportuniteiten zijn er vandaag qua digitalisering in de sport(geneeskunde)?
Training
14 interdisciplinaire topics door 14 professionals. Verdeeld over 5 volledige 'live' lesdagen en 6 online modules. Accreditatie voor kinesitherapeuten in behandeling Accreditatie Nederlandse podotherapeuten GOEDGEKEURD voor 42 punten.
Training
De verschillende stadia binnen de motorische ontwikkeling hebben hun belang in de voorbereiding om tot zelfstandig stappen te kunnen komen.
Training